Meny

Nordis Restaurant Svolvær
DER GODE VENNER MØTES

Velkommen til Nordis Restaurant Svolvær. Mer enn bare et spisested. Et sted for gode samtaler med venner, middag med kjæresten eller lunsj med forretningsforbindelsen. Uansett anledning er Nordis stedet.

Lørdag 22. oktober kl. 19.00

Sjekk ut årets julebord

Velkommen til Nordis Restaurant Svolvær, helt på kaikanten og ved torget i Svolvær. Ta med deg vennegjengen, kjæresten din, familien eller dine forretningsforbindelser og nyt god mat og god stemning i en stilig men uformell setting. 

Vår meny endrer seg i takt med årstidene og etter hvilke råvarer som er i sesong. Men, du kan alltid nyte deilig italiensk pizza, saftige burgere og selvfølgelig gjestenes favoritt, grillet tørrfisk hos oss. 

Vi har også en fantastisk selskapsmeny

ÅPNINGSTIDER

Nordis Restaurant Svolvær
har åpent alle dager fra kl. 08.00 (Frokost)
Lunsjmeny fra kl. 11.00
A la Carte fra kl. 15.00
Kjøkkenet stenger kl. 22.00

HAPPENINGS

I løpet av året har vi flere arrangementer og spesial-menyer. Som vår populære After Work på fredager, Afternoon TEA med mere. Følg oss på Facebook og Instagram for å holde deg oppdatert om alt det spennende som skjer på Nordis Restaurant i Svolvær.

After Work på Nordis Restaurant Svolvær

after work

Hver fredag fra kl. 15.00 – 18.00 inviterer vi på After Work hos oss. Vi gir deg en kickstart på helgestemninga med gode vibber og en lekker og smakfull buffet. Ta med deg venner og kolleger og avslutt arbeidsuka og start helga hos oss. Velkommen

Bestill bord her

Afternoon Tea på Nordis Restaurant Svolvær

afternoon tea

Hver lørdag fra kl. 12.00 – 15.00. Nyt en tidlig lørdag ettermiddag i godt selskap med Afternoon Tea på Nordis Restaurant Svolvær. Vi serverer et lekkert etasjefat med fristelser og god te til. Ønsker du en enda mer luksuriøs variant, byr vi på et glass med champagne også.

Bestill bord her

BO PÅ NORDIS SUITES

Velkommen til deilige Svolvær og Lofoten

Neste gang du besøker Svolvær og Lofoten bor du på Nordis Suites. Store, lekre og komfortable suiter på kaikanten i Svolvær, rett over Nordis Restaurant. Det blir ikke bedre.

Nordis Suites Svolvær