Menyer

Nordis Restaurant Svolvær
- DER GODE VENNER MØTES

Velkommen til Lofoten og Nordis Restaurant i Svolvær. Vi er mer enn bare et spisested. Nordis er et sted for de gode samtalene med venner, en romantisk middag med kjæresten, eller en hyggelig lunsj med forretningsforbindelsen. Uansett anledning, Nordis Restaurant er stedet.

Nordis hele uka

Nordis Restaurant er åpen alle dager i uka fra tidlig formiddag.
Hver dag får du servert lunsj, hovedretter, pastapizza, burgere og salater. I tillegg har vi ferske bakevarer som kanelsnurrer og andre godsaker i disken mandag – lørdag. 

Husk! Vm i Skreifiske 14. - 16. mars

Stand Up på Nordis 27. april 2024

Les mer om showet og hold deg oppdatert her!

Nordis Restaurant ligger midt i Lofotbyen Svolvær, ved torget og helt ute på kaikanten. På den store uteserveringen nyter dere deilige og solfylte vår- og sommerdager.  Ta med deg vennegjengen, kjæresten din, familien eller dine forretningsforbindelser og nyt god mat og god stemning i en stilig, men likevel uformell restaurant.

Menyen vår endrer seg i takt med årstidene. Men hele året kan du uansett nyte deilig italiensk pizza, pasta, saftige burgere og selvfølgelig gjestenes favoritt, grillet tørrfisk. Vi har også Take-away-meny med pizza (Alltid 179,-) og burgere.

For større grupper har også en lekker gruppemeny. Skal du feire bryllup, konfirmasjon, barnedåp eller en annen stor anledning? Ta kontakt med oss. Vi har flotte lokaler til små og store feiringer.

ÅPNINGSTIDER

Hver fredag fra kl. 15.00 – 18.00 inviterer vi på After Work hos oss. Vi gir deg en kickstart på helgestemninga med gode vibber og en lekker og smakfull buffet. 
Ta med deg venner og kolleger og avslutt arbeidsuka og start helga hos oss. Velkommen

Buffet: 295,- pr. pers.
  Bestill bord her

afterwork
hver fredag 15.00 - 18.00

Nordis Restaurant Svolvær
Mandag – torsdag fra: 11.00 – 21.00
Fredag: 11.00 – 22.00
Lørdag: 11.00 – 22.00
Søndag: 11.00 – 21.00

Bakevarer fra kl. 11.00 
Lunsjmeny fra kl. 11.00 – 15.00
Pizza og A la Carte fra kl. 15.00 (fredager fra kl. 18.00)
AfterWork hver fredag fra kl. 15.00 – 18.00

Bestill bord her

HAPPENINGS

I løpet av uka og året har vi flere arrangementer og spesial-menyer. Som vår populære After Work på fredager, Afternoon TEA med mer. Følg oss på Facebook og Instagram for å holde deg oppdatert om alt det spennende som skjer på Nordis Restaurant i Svolvær.

After Work på Nordis Restaurant Svolvær
Afternoon Tea på Nordis Restaurant Svolvær

afternoon tea

Hver lørdag fra kl. 12.00 – 15.00.
Kun forhåndsbooking.
Nyt en tidlig lørdag ettermiddag i godt selskap med Afternoon Tea på Nordis Restaurant Svolvær. Vi serverer et lekkert etasjefat med fristelser og god te til. Ønsker du en enda mer luksuriøs variant, byr vi på et glass med champagne også.

Bestill bord her

Møterom i Svolvær

I 2. etasje over Nordis Restaurant Svolvær har vi to moderne møterom med god kapasitet og en uslåelig utsikt. Legg ditt neste møte, styremøte eller strategisamling til Lofoten, Svolvær og Nordis. Velkommen

BO PÅ NORDIS apartments

Velkommen til deilige Svolvær og Lofoten

Neste gang du besøker Svolvær og Lofoten bor du på Nordis Apartments. Store, lekre og komfortable leiligheter på kaikanten i Svolvær, rett over Nordis Restaurant. Det blir ikke bedre.

Nordis Apartments - Logo