Menyer

Nordis Restaurant Svolvær
- DER GODE VENNER MØTES

Velkommen til Nordis Restaurant Svolvær. Mer enn bare et spisested. Et sted for gode samtaler med venner, middag med kjæresten eller lunsj med forretningsforbindelsen. Uansett anledning er Nordis stedet.

Sjekk ut årets julebord

Nordis Restaurant Svolvær, helt på kaikanten og ved torget i Svolvær. Ta med deg vennegjengen, kjæresten din, familien eller dine forretningsforbindelser og nyt god mat og god stemning i en stilig, men uformell setting. 

Vår meny endrer seg i takt med årstidene og etter hvilke råvarer som er i sesong. Men hele året kan du nyte deilig italiensk pizza, saftige burgere, og selvfølgelig gjestenes favoritt, grillet tørrfisk hos oss. Nå får du også lekker sushi på Nordis Restaurant. Vi har også Take-away-meny.

For større grupper har også en fantastisk selskapsmeny. Skal du feire byllup, konfirmasjon, barnedåp eller en annen stor anledning? Ta kontakt med oss. Vi har flotte lokaler til små og store feiringer.

ÅPNINGSTIDER

Nordis Restaurant Svolvær
Søndag – torsdag fra: 11.00 – 21.00
Fredag – lørdag: 11.00 – 22.00

Lunsjmeny fra kl. 11.00 – 15.00
Pizza og A la Carte fra kl. 15.00 (fredager fra kl. 18.00)
Sushi (tirsdag – lørdag) fra kl. 15.00 (fredager fra kl. 18.00)
AfterWork hver fredag fra kl. 15.00 – 18.00

Bestill bord her

HAPPENINGS

I løpet av året har vi flere arrangementer og spesial-menyer. Som vår populære After Work på fredager, Afternoon TEA med mer. Følg oss på Facebook og Instagram for å holde deg oppdatert om alt det spennende som skjer på Nordis Restaurant i Svolvær.

After Work på Nordis Restaurant Svolvær

afterwork
hver fredag 15.00 - 18.00

Hver fredag fra kl. 15.00 – 18.00 inviterer vi på After Work hos oss. Vi gir deg en kickstart på helgestemninga med gode vibber og en lekker og smakfull buffet. På buffeten finner du også sushi.
Ta med deg venner og kolleger og avslutt arbeidsuka og start helga hos oss. Velkommen

Buffet: 295,- pr. pers.
  Bestill bord her

Afternoon Tea på Nordis Restaurant Svolvær

afternoon tea

Hver lørdag fra kl. 12.00 – 15.00.
Kun forhåndsbooking.
Nyt en tidlig lørdag ettermiddag i godt selskap med Afternoon Tea på Nordis Restaurant Svolvær. Vi serverer et lekkert etasjefat med fristelser og god te til. Ønsker du en enda mer luksuriøs variant, byr vi på et glass med champagne også.

Bestill bord her

BO PÅ NORDIS apartments

Velkommen til deilige Svolvær og Lofoten

Neste gang du besøker Svolvær og Lofoten bor du på Nordis Apartments. Store, lekre og komfortable leiligheter på kaikanten i Svolvær, rett over Nordis Restaurant. Det blir ikke bedre.

Nordis Apartments - Logo

Møterom i Svolvær

I 2. etasje over Nordis Restaurant Svolvær har vi to moderne møterom med god kapasitet og en uslåelig utsikt. Legg ditt neste møte, styremøte eller strategisamling til Lofoten, Svolvær og Nordis. Velkommen