Om oss

Om nordis restaurant

Nordis Restaurant Svolvær, helt på kaikanten og ved torget i Svolvær. Ta med deg vennegjengen, kjæresten din, familien eller dine forretningsforbindelser og nyt god mat og god stemning i en stilig men uformell setting. 

Vår meny endrer seg i takt med årstidene og etter hvilke råvarer som er i sesong. Men, du kan alltid nyte deilig italiensk pizza, saftige burgere og selvfølgelig gjestenes favoritt, grillet tørrfisk hos oss. Nå får du også lekker sushi på Nordis Restaurant, også som take away.

For større grupper har også en fantastisk selskapsmeny

Nordis Restaurant i Svolvær har kanskje byens og Lofotens beste plassering. Nordis Restaurant er et uformelt, stilig og morderne restauranthus hvor våre gjester skal føle seg velkommen uansett anledning.
Vi er en restaurant hvor du like gjerne nyter et godt måltid med dine beste venner, har en forretningsmiddag, feirer bestemors 80-års da eller har en romantisk middag for to.

Nordis Restaurant har fått navnet sitt etter bestemoren til Lasse Bjørback som sammen med Kristine Andreassen eier og driver restauranten. Nordis er også navnet på leilighetshotellet (Nordis Apartments) som ligger i samme bygg som restauranten.

ÅPNINGSTIDER

Nordis Restaurant Svolvær
Søndag – Torsdag: 11.00 – 21.00
Fredag – Lørdag: 11.00 – 22.00

Lunsjmeny fra kl. 11.00 – 15.00
Pizza og A la Carte fra kl. 15.00 (fredager fra kl. 18.00)
Sushi (onsdag – søndag) fra kl. 15.00 (fredager fra kl. 18.00)

Hver fredag fra kl. 15.00 – 18.00: After Work – buffet

Bestill bord her