Om oss

Om nordis restaurant

Nordis Restaurant ligger midt i Lofotbyen Svolvær, ved torget og helt ute på kaikanten. På den store uteserveringen nyter dere deilige og solfylte vår- og sommerdager.  Ta med deg vennegjengen, kjæresten din, familien eller dine forretningsforbindelser og nyt god mat og god stemning i en stilig, men likevel uformell restaurant.

Menyen vår endrer seg i takt med årstidene. Men hele året kan du uansett nyte deilig italiensk pizza, pasta, saftige burgere og selvfølgelig gjestenes favoritt, grillet tørrfisk. Vi har også Take-away-meny med pizza (Alltid 179,-) og burgere.

For større grupper har også en lekker gruppemeny. Skal du feire bryllup, konfirmasjon, barnedåp eller en annen stor anledning? Ta kontakt med oss. Vi har flotte lokaler til små og store feiringer.

Nordis Restaurant i Svolvær har kanskje byens og Lofotens beste plassering. Nordis Restaurant er et uformelt, stilig og morderne restauranthus hvor våre gjester skal føle seg velkommen uansett anledning.
Vi er en restaurant hvor du like gjerne nyter et godt måltid med dine beste venner, har en forretningsmiddag, feirer bestemors 80-års dag eller har en romantisk middag for to.

Nordis Restaurant har fått navnet sitt etter bestemoren til Lasse Bjørback som sammen med Kristine Andreassen eier og driver restauranten. Nordis er også navnet på leilighetshotellet (Nordis Apartments) som ligger i samme bygg som restauranten.

ÅPNINGSTIDER

Nordis Restaurant Svolvær
Mandag – torsdag fra: 11.00 – 21.00
Fredag: 11.00 – 22.00
Lørdag: 11.00 – 22.00
Søndag: 11.00 – 21.00

Bakevarer fra kl. 11.00 
Lunsjmeny fra kl. 11.00 – 15.00
Pizza og A la Carte fra kl. 15.00 (fredager fra kl. 18.00)
AfterWork hver fredag fra kl. 15.00 – 18.00

Bestill bord her