Meny

nordis restaurant Tromsø
DER GODE VENNER MØTES

Nordis Restaurant Tromsø finner du helt på kaikanten på Prostneset. I stilige moderne lokaler, med fantastisk utsikt fra store vinduer, har vi kanskje Tromsøs aller beste beliggenhet.
En stilig, men uformell restaurant der du like gjerne tar med deg vennegjengen, familien som dine forretningsforbindelser.
Nordis Restaurant Tromsø ønsker deg velkommen til deilig mat, god stemning og fantastisk utsikt. 

Sjekk ut årets julebord

Vår meny endrer seg i takt med årstidene og etter hvilke råvarer som er i sesong. Men, du kan alltid nyte deilig italiensk pizza, saftige burgere og selvfølgelig gjestenes favoritt, grillet tørrfisk hos oss.

Vi har også en fantastisk selskapsmeny.

ÅPNINGSTIDER

Mandag – torsdag: 15.00 – 21.00
Fredag – lørdag: 11.30 – 22.00
Søndag: Stengt

HAPPENINGS

I løpet av året har vi flere arrangementer og spesial-menyer. Som vår populære After Work på fredager, Afternoon TEA. Følg oss på Facebook og Instagram for å holde deg oppdatert om alt det spennende som skjer på Nordis Restaurant Tromsø.

Bestill bord her

After Work på Nordis Restaurant Tromsø

after work

Hver fredag fra kl. 15.00 – 18.00 inviterer vi på After Work hos oss. Vi gir deg en kickstart på helgestemninga med gode vibber og en lekker, smakfull buffet. Avslutt arbeidet, ta med deg venner og kolleger og start helga hos oss. Velkommen

Bestill bord her

Afternoon Tea på Nordis Restaurant Tromsø

afternoon tea

Hver lørdag fra kl. 12.00 – 15.00.Nyt en tidlig lørdag ettermiddag i godt selskap med Afternoon Tea på Nordis Restaurant Tromsø. Vi serverer et lekkert etasjefat med fristelser og god te til. Ønsker du en enda mer luksuriøs variant, byr vi på et glass med champagne også.

Bestill bord her

Drømmer du om å reise til Lofoten?

BO PÅ NORDIS suites

Vi er stolte av å ønske deg velkommen til Nordis Suites neste gang du kommer til Svolvær og Lofoten. Store, lekre og komfortable suiter med to eller tre soverom, egne bad og stor lounge og fantastisk utsikt. I første etasje ligger vår Nordis Restaurant Svolvær.

Logo Nordis Suites - hvit