Menyer / Menues
Nordis Restaurant Tromsø
Vi tilbyr også take away av blant annet pizza og burgere. Klikk her for Take Away Meny
Lunsj
Lunsj serveres fredag og lørdag fra kl. 11.30 – 15.00
-
Fiskesuppe 195
Dagens fangst, fennikel, gulrot og urter. Serveres med brød og smør.
Allergener: Fisk, bløtdyr, saklldyr, sulfitt, selleri, melk, gluten av hvete -
Kyllingsalat 185
Kylling, bacon, tomat, agurk, salat, dressing. Serveres med brød og smør.
Allergener: Egg, gluten av hvete -
Omelett 155
Med ost og skinke.Serveres med salat, brød og smør.
Allergener: Egg, melk, gluten av hvete -
Dampede Blåskjell 355
Med hvitløk, ingefær og chili. Serveres med pommes frites og aioli
Allergener: Bløtdyr, egg, sulfitt
-
Fish´n Chips 195
Remulade, sitron.Serveres med salat og pommes frites
Allergener: Fisk, gluten av hvete, egg -
Nordis burger 195
Salat, syltet rødløk, chilimajones, cheddar, tomat og bacon. Fries (velg mellom søtpotet eller vanlig)
Allergener: Gluten av hvete, egg, melk, sulfitt (Kan serveres glutenfri) -
Vegetarburger 185
Salat, syltet rødløk, chilimajones, cheddar, tomat. Fries (velg mellom søtpotet eller vanlig)
Allergener: Gluten av hvete, egg, melk, sulfitt (Kan serveres glutenfri)
Pizza
Italiensk pizza (ca 30 cm). Alle pizzaer kan lages glutenfri. Pizzameny serveres fra kl. 15.00
-
Margherita 205
Tomatsaus, mozzarella
Allergener: Melk, sulfitt, gluten av hvete -
Nordis 225
Tomatsaus, mozzarella, skinke, bacon, sopp og chili
Allergener: Melk, sulfitt, gluten av hvete -
Chicken BBQ 235
Tomatsaus, mozzarella, marinert kylling, bacon, bbq-saus og chili
Allergener: Melk, sulfitt, gluten av hvete
-
Pollo Bianco 240
Hvit saus, mozzarella, kylling, syltet rødløk, ruccola og parmesan
Allergener: Melk, sulfitt, gluten av hvete -
Diavola 245
Tomatsaus, mozzarella, karamellisert løk, oliven, chili og finocchia salami
Allergener: Melk, sulfitt, gluten av hvete -
Parma 255
Tomatsaus, mozzarella, parmaskinke, ruccola og parmesan
Allergener: Melk, sulfitt, gluten av hvete
A la Carte
A la Carte-meny serveres fra kl. 15.00
Forretter
-
Focaccia, aioli og oliven 125
Allergener: Gluten av hvete, egg
-
Fiskesuppe 165
Dagens fangst, reker, grønnsaker. Serveres med brød og smør
Allergener: Fisk, melk, skalldyr, gluten av hvete (Kan serveres glutenfri) -
Reinsdyr Tataki 175
Rømme med pepperrot og tyttebær. Flatbrød.
Allergener: Melk, sulfitt, gluten av hvete og rug
Hovedretter
-
Grillet tørrfisk 425
Kremede grønnsaker, poteter og bacon
Allergener: Fisk, sennep, sulfitt, melk -
Bakt skrei 395
Bakte rotgrønnsaker, potetmos og beurre blanc
Allergener: Fisk, sulfitt, melk -
Dampede blåskjell 355
Med hvitløk, ingefær og chili. Serveres med pommes frites og aioli
Allergener: Bløtdyr, egg, sulfitt -
Fish´n Chips 295
Med grønn salat, sitron, remulade og pommes frites
Allergener: Fisk, gluten av hvete, egg, sulfitt, sitrus -
Fiskesuppe 245
Dagens fangst, reker, grønnsaker. Serveres med brød og smør
Allergener: Fisk, melk, skalldyr, gluten av hvete
-
Biff & Chips 425
Med stekt sopp, spinat, cherrytomat, pommes frites og bernaisesaus
Allergener: Sulfitt, melk og egg -
Lammeskank 395
Potetpuré, pannestekt sopp, gulrot, pastinakk og spinat. Serveres med rosmarinsaus.
Allergener: Sulfitt, melk -
Nordis Burger 285
Salat, syltet rødløk, chilimajones, cheddar, tomat og bacon. Fries (velg mellom søtpotet eller vanlig)
Allergener: Gluten av hvete, egg, melk, sulfitt (Kan serveres glutenfri) -
Vegetarburger 275
Salat, syltet rødløk, chilimajones, cheddar, tomat. Fries (velg mellom søtpotet eller vanlig)
Allergener: Gluten av hvete, egg, melk, sulfitt (Kan serveres glutenfri) -
Nordis Risotto 295
Allergener: Melk, sulfitt
Desserter
UKENS
«UKENS» serveres fra kl. 15.00. Spør din servitør hva som er på menyen i dag.
Selskapsmeny / Gruppemeny
Gjelder for grupper på minimum 12 personer. Alle velger samme meny (gjelder ikke vegetar).
Gruppemeny må bestilles senest 1 uke før ankomst.
Endring i antall må skje senest to timer før ankomst.
Eventuelle reduksjoner etter dette vil bli fakturert.
Husk å be alle i selskapet som har allergi eller intoleranse om å gi beskjed om dette på forhånd, slik at vi kan tilrettelegge best mulig.
Bestilling gjøres kun via TLF: 412 92 000 eller på mail til Nordis Restaurant Tromsø.
Priser
Valgfri forrett
Valgfri hovedrett
-
Lammeskank
Med potetpuré, pannestekt sopp, gulrot, pastinakk og spinat. Serveres med rosmarinsaus
Allergener: Sulfitt, melk -
Biff & Chips
Med stekt sopp, spinat og cherrytomat. Bernaisesaus og pommes frites
Allergener: Melk, sulfitt, egg -
Bakt skrei
Bakte rotgrønnsaker, potetpuré pg beurre blanc
Allergener: Fisk, sulfitt, melk
Vegetar alternativ – 3 retter
Valgfri dessert
Signaturmeny / Northern Lights Menu
3 retters meny – KUN 595,-